Медицински Център “Проф. Корновски” е модерна гинекологична и онкогинекологична практика, създадена от Проф. Д-р Явор Корновски. Като опитен лекар с научни интереси в областта на оперативната гинекология, онкогинекологията и миниинвазивната хирургия, при създаването на центъра, Проф. Корновски залага на апаратура произведена от реномирани американски и италиански компании. Всички те имат признат стандарт за добра медицинска практика както в диагностиката, така и в лечението на гинекологични заболявания.

Създаден е през 2015 като специализирана гинекологична амбулатория с мисия да предоставя на пациентите си доказано висок професионализъм, диагностика и превенция на гинекологичните и онкогинекологични заболявания. Днес, амбулаторията е прераснала в медицински център с легла за краткосрочно наблюдение и една от най-модерните апаратури в България.

Ежегодно хиляди пациенти се доверяват на медицинския център за своето гинекологично здраве.

МЦ „Проф. Корновски“ е един от първите в страната центрове предлагащ освен конвенционална гинекологична грижа и естетична гинекология. При нас имате възможност да се подложите на нехирургично лазерно лечение, на слаба до умерена стрес-инконтиненция, лечение на вагинален пролапс, лечение при синдром на релаксация на влагалищните стени и атрофичен вагинит.

Центърът приема пациенти, всеки делничен ден от 13:00 до 19:00 часа. За детайлна информация относно дейности, цени и различни видове симптоматики, молим да разгледате нашия сайт. За връзка с нас – посетете категория КОНТАКТИ.